Rijschool
011 75 91 49
info@rijschoolsegers.be

Over ons

Een gedreven team op een missie

Onze rijschool is gebouwd op jarenlange ervaring, waarbij instructeurs en professionals uit de logistieke sector hun diepgaande kennis en passie voor veilig rijden delen. Elk lid draagt bij aan een leeromgeving waar veiligheid, deskundigheid, en persoonlijke aandacht centraal staan.

Ons DNA

Persoonlijke coaching

Onze rijschool biedt individuele aandacht en op maat gemaakte coaching voor elke leerling. Door onze focus op persoonlijke begeleiding kunnen we snel de sterke punten van elke student identificeren en eventuele zwakke punten aanpakken, wat resulteert in een hoger slaagpercentage.

Ervaren instructeurs

Onze instructeurs zijn zeer ervaren en hebben een diepgaande kennis van zowel de verkeersregels als de lokale wegen. Met hun expertise kunnen ze niet alleen de juiste technieken aanleren, maar ook specifieke situaties simuleren die leerlingen kunnen tegenkomen tijdens het examen, waardoor ze optimaal voorbereid zijn.

Kwalitatieve voertuigen

Onze rijschool beschikt over een vloot van modern en goed onderhouden voertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Het rijden in onze auto’s biedt niet alleen comfort en gemak, maar ook gemoedsrust voor onze leerlingen, waardoor ze zich volledig kunnen concentreren op het verbeteren van hun rijvaardigheden en voorbereiden op het examen.

Ondersteuning tot succes

Onze toewijding aan de studenten eindigt niet na het behalen van het rijexamen. We bieden voortdurende ondersteuning en advies aan onze afgestudeerden, of het nu gaat om het verfrissen van hun rijvaardigheden of het begeleiden bij de overgang naar zelfstandig rijden. Met ons als partner streven we naar blijvend succes op de weg.
Elke rit is een stap vooruit. Wij zetten ons in om onze leerlingen niet alleen vaardigheden, maar ook een passie voor veilig rijden mee te geven.
Peter Bas

Erkenningen

We helpen je de weg op!

Rijschool

Contact